Ons team

Jeffrey – Eigenaar

Oprichter en eigenaar van JVD Zonnetechniek. In 2012 is de interesse voor zonne-energie ontstaan bij Jeffrey en is hij zich hier meer in gaan verdiepen. Na het volgen van diverse opleidingen is Jeffrey begonnen met JVD Zonnetechniek.
Binnen JVD Zonnetechniek is Jeffrey verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en neemt hij de inkoop en verkoop op zich. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de ontwerpen en engineering van zonnestroomsystemen.

 

Eric – Verkoop

De verkoop van zonnestroomsystemen is de passie van Eric. Hij is dagelijks op pad om daken in te meten en de klanten te voorzien van advies over zonnepanelen en een optimaal rendement van hun dak. “Elke situatie is anders, maar binnen ons assortiment hebben wij altijd een type paneel of montageframe wat geschikt is voor elk daktype” aldus Eric.

 

Britta – Kantoor

Britta is verantwoordlijk voor de binnendienst, dit betekend dat zij ervoor zorgt dat de planning in orde is, materialen op tijd binnen zijn ect. Ook de administratie is haar taak. Ook is Britta het aanspreek punt binnen het bedrijf, zijn er vragen dan kunt u bij haar terecht. Het klanten contact verloopt dan ook via Britta.

 

Jean Pierre – HoofdMonteur

Jean Pierre is Hoofdmonteur bij JVD Zonnetechniek, Hij heeft dan ook ruime kennis van alle soorten montagesystemen, panelen, omvormers ect. Jean Pierre is een gedreven monteur. Voert zijn installaties altijd uit tot in de puntjes. Ook heeft Jean Pierre een gedreven team onder zijn toezicht die zorgen dat de installaties werkend worden opgeleverd.

 

Ron – Kantoor

Ron verzorgd bij JVD Zonnetechniek onder andere de BTW teruggave voor onze klanten.