Ons team

Jeffrey – eigenaar

Oprichter en eigenaar van JVD Zonnetechniek. In 2012 is de interesse voor zonne-energie ontstaan bij Jeffrey en is hij zich hier meer in gaan verdiepen. Na het volgen van diverse opleidingen is Jeffrey begonnen met JVD Zonnetechniek.
Binnen JVD Zonnetechniek is Jeffrey verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en neemt hij de inkoop en verkoop op zich. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de ontwerpen en engineering van zonnestroomsystemen.

 

Eric – verkoop

De verkoop van zonnestroomsystemen is de passie van Eric. Hij is dagelijks op pad om daken in te meten en de klanten te voorzien van advies over zonnepanelen en een optimaal rendement van hun dak. “Elke situatie is anders, maar binnen ons assortiment hebben wij altijd een type paneel of montageframe wat geschikt is voor elk daktype” aldus Eric.

 

Roxan – installateur

Roxan heeft jarenlange ervaring in de bouw en is van daaruit verder gegaan met zonnestroomsystemen. Na het volgen van de benodigde opleidingen is hij inmiddels al een aantal jaren actief met de montage van zonnepanelen. Zowel de montage op het dak, het aanleggen van bekabeling als de aanpassingen in de meterkast zijn voor Roxan dagelijkse werkzaamheden. Binnen JVD Zonnetechniek is hij verantwoordelijk voor de installaties en de dagelijkse werkzaamheden op alle typen daken.

 

Jeroen – installateur

Jeroen is installateur bij JVD Zonnetechniek. Hij is altijd werkzaam geweest in de elektrotechnische sector en heeft hierin zeeën van ervaring. Hij is in het bezit van alle diploma’s op het gebied van elektrotechniek en heeft inmiddels zijn interesse in zonne-energie naar een hoger niveau gebracht. Binnen JVD Zonnetechniek is hij dagelijks op pad samen met het team om de installaties uit te voeren.

 

Wessel – installateur/zomerkracht

Vooral in de zomermaanden, tijdens topdrukte, is Wessel dagelijks mee met ons installatieteam voor de installaties. Daarnaast werkt hij in het magazijn om alles in orde te maken voor de volgende dag. Denk hierbij aan zonnepanelen klaarzetten, montagesysteem op maat maken en de auto inladen.

 

Maurice – installateur/zomerkracht

Nadat Maurice ruim een half jaar dagelijks bij JVD Zonnetechniek als installateur heeft gewerkt, is hij begonnen aan zijn studie “Academie Lichamelijke Opvoeding”. Tijdens deze opleiding is Maurice nog steeds actief bij JVD Zonnetechniek als installateur, onder andere in de zomermaanden en tijdens zijn vrije dagen.

 

Ron – kantoor

Ron verzorgd bij JVD Zonnetechniek onder andere de BTW teruggave voor onze klanten. Daarnaast neemt hij het klantcontact en een deel van organisatie opzich