Werkwijze

    

 

Op het moment dat u uw interesse kenbaar maakt, nemen wij contact met u op en maken wij een afspraak om uw situatie in kaart te brengen en tot een zo optimaal mogelijke oplossing te komen. Daarna brengen wij een offerte uit en sturen wij deze toe, samen met de brochure.

Om tot installatie over te gaan, doorlopen we onderstaande stappen:

 

Offerte ondertekenen
Wanneer u akkoord gaat met onze offerte, kunt u deze offerte digitaal ondertekenen middels de online offerte.

 

Planning
U ontvangt binnen 3 dagen na ondertekening een voorstel voor een installatiedatum. Wanneer u deze datum aan ons heeft bevestigd, is deze datum definitief.

Aanmelden bij de netbeheerder en uw energieleverancier
Via www.energieleveren.nl melden wij uw installatie aan bij de netbeheerder. Het aanmelden van uw installatie bij de netbeheerder is verplicht. Dit doen we vanaf het moment dat u van ons een installatiedatum heeft ontvangen en deze door u is bevestgid. U krijgt dan ook vanuit de netbeheerder te horen of uw meter geschikt is voor terug levering. Het is aan te bevelen tevens uw energieleverancier op de hoogte te stellen van de plaatsing van uw zonnepaneleninstallatie. Zij kunnen het maandelijkse voorschotbedrag voor u aanpassen.

Installatie
Onze monteurs komen uw Zonne-energie systeem op de afgesproken dag(en) op uw dak installeren.

Na de installatie Na installatie ontvangt u van ons de opleverdocumentatie. Dit zijn documenten welke bestaan uit handleidingen van de omvormer en eventueel verdere informatie welke voor u van toepassing is. Tevens hebben deze betrekking op de garantie van de geleverde producten indien er service verleend moet worden.

Service
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor eventuele storingen, ook kunnen wij op afstand de werking van het systeem monitoren. Is het systeem onverhoopt uitschakeld, dan krijgen wij hiervan een melding, zodat we met u kunnen overleggen om te achterhalen wat de oorzaak is.