Wie zijn wij

JVD Zonnetechniek is een allround installatiebedrijf van zonne-energiesystemen, ontstaan in september 2012. Wij verzorgen niet alleen de verkoop van zonne-energiesystemen maar tevens de volledige installatie. Hiervoor hebben wij een vakkundig installatieteam. Onze installateurs zijn gediplomeerd en houden zichzelf continue up-to-date door middel van producttrainingen. Hierdoor zijn zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid
In een groeiende markt met een groeiend aantal aanbieders van zonnepanelen neemt ook de vraag naar betrouwbaarheid en kwaliteit toe. Door alleen te werken met producten van A-kwaliteit, verzekeren wij u dat uw investering de komende 25 jaar op het dak rendeert. Als particulier en als ondernemer bent u daarom bij JVD Zonnetechniek aan het juiste adres.

jvd zonnetechniek

 

U kunt van JVD Zonnetechniek topkwaliteit verwachten op het gebied van: 

* Deskundigheid: ervaren en kundige medewerkers in bezit van VCA certificaat brengen uw situatie in kaart en brengen een optimaal advies uit.

* Samenwerking: samen met u bespreken we uw wensen en denk we mee in de meest ideale oplossing voor uw situatie.

* Zekerheid: materialen van top 10 leveranciers wereldwijd. Bij storingen zijn we 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

* Afspraak is afspraak: afspraken worden duidelijk gecommuniceerd, vastgelegd en nagekomen. Daar staan wij garant voor.